Behandelingen

Zorgzaam. Professionaliteit. Kennis.

Chinese geneeskunde

Chinese geneeskunde werkt. Het biedt een effectieve en natuurlijke oplossing voor veel verschillende klachten zoals stress, pijn, spijsverteringsklachten, slaapproblemen, vermoeidheid, migraine en stemmingswisselingen. In mijn praktijk in Amsterdam bied ik jou een rustige plek waar we met zijn tweeën aan de slag gaan met jouw klachten. Samen zoeken we naar jouw balans. Het resultaat: een gezond lichaam en krachtige geest voor langere termijn.

Een persoonlijk behandelplan

Bij de intake, starten wij met een uitgebreid gesprek om erachter te komen hoe jij als mens in elkaar zit. We bespreken jouw hulpvraag, klachten, medische voorgeschiedenis en andere relevante aspecten voor de diagnose. Ook bekijk ik je tong en voel je pols. Hieruit volgt een diagnose met een persoonlijk behandelplan voor jou op maat. Hierbij vertel ik wat ik voor jou kan betekenen met bijvoorbeeld acupunctuur en/ of kruiden, en wat jij zelf kan doen aan de hand van praktische leefstijl adviezen zoals voeding en oefeningen. Na dit gesprek, geef ik je direct een eerste acupunctuur behandeling zodat je heerlijk ontspannen naar huis gaat.

Acupunctuur, kruiden en voeding

Chinese geneeskunde kent meerdere specialisaties om het lichaam in balans te brengen. Bijvoorbeeld met naalden (acupunctuur), Chinese kruiden (fytotherapie), voeding en beweging in de vorm van bijvoorbeeld Qi Gong (beweging). Als herbalist en acupuncturist mag en kan ik beide toepassen. In het behandelplan bespreken we de meest effectieve methodes om jouw doel te bereiken en wat jij wilt. 

Natuurlijk genezen

Deze oeroude Chinese geneeskunde kan ondersteunend werken bij maar liefst 1000 klachten. Wil je ook op een natuurlijke manier ontspanning en verlichting van klachten ervaren? Maak een afspraak!